Word Leef Jongeren Buddy

Wist je dat je al voor (ongeveer) één:
– luxer hoofdgerecht
– rondje kleine boodschappen
– helft van een nieuw spel
– bordspelletje
– rondje sushi
– 1/3e tankbeurt
– all you can eat entree
één van onze deelnemers een hele dag verzorgd op pad kan sturen? Uiteraard gunnen we jou alles wat hierboven staat, maar we gunnen onze deelnemers dat uitje ook. En zij kunnen helaas niet voor één keer iets lekkers of wat boodschappen laten staan in ruil voor een leuke dag. Om dat waar te maken hebben we jou als donateur nodig.

Vandaar de mogelijkheid om “Buddy”  te worden, eens per jaar schrijven we €25,- van jouw rekening af via automatische incasso. Incasso gelukt? Jij hebt een deelnemer op pad gestuurd! Zien waar die €25,- heen gaat? Ga dan naar de media pagina waar je (na wat scrollen) de fotomuur ziet van alle uitjes die al geweest zijn.

Enthousiast? Wij ook! Klik hieronder op de knop “doneer” en draag nu jouw steentje bij.

Door deze periodieke donatie aan te gaan ga je een overeenkomst aan, waarbij wij in termijnen het gekozen bedrag van jouw rekening afschrijven, tot wederopzegging. Wil je jouw donaties annuleren? Stuur dan een mailtje naar secretaris@leefjongeren.nl met daarin jouw naam, e-mailadres en betalingsnummer. Dan kunnen wij de incasso stop zetten en extra kosten (door bijvoorbeeld storneren) voorkomen. We beloven je dat we niet lastig zullen doen ;-)

Klik hierboven op de “word buddy” knop om je aan te melden.