DEELNEMER

Meedoen is leuk! En hoe meer deelnemers we hebben, hoe gezelliger het word volgens ons. Als je al overtuigd bent kun je jezelf direct aanmelden via het aanmeldformulier (deelnemers). Als je nog twijfelt, kun je op de site verder op zoek naar informatie. Zo kun je op de over ons pagina lezen wat we doen, met wie en hoe dat werkt. Wil je graag ervaringen lezen van deelnemers, ga dan naar de deelnemers pagina. Je kan op de pagina media een heleboel leuke plaatjes bekijken van activiteiten die al geweest zijn. Kijk voor je vragen ook vooral bij de FAQ (veel gestelde vragen) of stel je vraag direct aan ons via het contactformulier.

Samen is veel leuker!

VRIJWILLIGER

Hoe meer hoe beter! En dat geldt niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor onze vrijwilligers. Hebben we je al overtuigd hoe tof het is om vrijwilliger te zijn? Meld je dan direct aan via het aanmeldformulier (vrijwilligers). Heb je nog meer informatie nodig? Dan staat de site er vol mee, zo kun je op de media pagina kijken of op de pagina waar vrijwilligers vertellen hoe ze Leef Jongeren ervaren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog vragen hebt die niet op de site worden beantwoord. In dat geval kun je contact opnemen via het contactformulier. 

Samen is veel leuker!

“Ik heb geen beperking, ik heb een cadeau! Anderen zien het misschien als een beperking, maar ik zie het als een uitdaging. Deze uitdaging is een cadeau omdat ik sterker moet worden om er omheen te werken, slimmer moet worden om uit te zoeken hoe ik het kan gebruiken; anderen zouden dat geluk ook moeten hebben.”

Shane E. Bryan

Draag bij aan ons doel

Help jij ons mee om leuke dagjes uit te verzorgen? Klik op de knop om te zien hoe je bij kan dragen!

DONEREN