VEEL GESTELDE VRAGEN

Een foto van een aantal van onze vrijwilligers.

Dit wisselt, we zijn afhankelijk van donaties, het weer en in deze tijden van corona zijn we ook deels afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. Ons streven is in elk geval om eens per maand een uitje te organiseren.

Zodra je je officieel hebt aangemeld als deelnemer/vrijwilliger krijg je automatisch bij een nieuwe activiteit een e-mail van ons. We sturen je de informatie over het uitje toe zoals wat we gaan doen, waar en wanneer. Als je wilt meedoen, meld je jezelf voor deze specifieke activiteit aan door te antwoorden op die e-mail.

Een vriend, vriendin of familielid zonder beperking mee nemen is niet mogelijk. We hebben ons specifiek toegelegd op de doelgroep jongeren met een beperking in de leeftijd van 18 tot en met 45 jaar. Juist door daar streng op te zijn kunnen we waarborgen waar we voor staan. Een ontspannen, veilige en gezellige sfeer. Ken je iemand met een fysieke beperking die voldoet aan de leeftijdseis en wil je deze persoon introduceren? Zorg er dan voor dat men zich eerst aanmeldt via het aanmeldformulier (deelnemers). Indien er voldoende ruimte is, kunnen ze mee op stap!

We zorgen altijd voor voldoende vrijwilligers. Het is dus ook niet nodig om zelf zorg te dragen voor iemand die je kan helpen. Mocht je specifieke (gespecialiseerde) zorg nodig hebben waar bijvoorbeeld een training/certificaat/opleiding voor nodig is, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ja, het evenement is écht gratis. Alleen het vervoer naar- en van de activiteit moet je zelf regelen. We kijken wel bij elk event of meerijden met elkaar mogelijk is om zo de kosten te drukken.

Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op via het contactformulier en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Draag bij aan ons doel

Help jij ons mee om leuke dagjes uit te verzorgen? Klik op de knop om te zien hoe je bij kan dragen!

DONEREN