Rol met ons mee!

Zonder sponsors geen stichting Leef Jongeren, dankzij jullie kunnen we activiteiten plannen. En daar zijn we jullie enorm dankbaar voor. Ze zeggen wel vaker : “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.” en dat vinden we maar al te waar. We zijn alle mensen die bij onze stitching betrokken zijn dankbaar. Iedereen doet wat hij of zij voor ons kan. Of dat nu gaat om €1.- per maand, het bemannen van een stand of het sponsoren van entreekaartjes. Alles samen maakt stichting Leef Jongeren tot wie we zijn en elke donatie is daar onderdeel van.

Toch doen we ook graag iets terug, op deze pagina in de vorm van wat ‘virtuele’ roem. We zijn trots op onze sponsors en we vertellen je dan ook graag wie ze zijn en wat ze voor ons gedaan hebben.

Wil je ons helpen om onze sponsors te bedanken? Bezoek dan de site eens, ga eens naar die winkel. Óf als je er een in het wild tegen komt, zeg dan vooral eens:
“Dankjewel! Namens stichting Leef Jongeren.” 

ONZE GOUDEN SPONSORS

Onze gouden sponsors zijn donateurs die in de afgelopen drie jaar een aanzienlijke donatie hebben gedaan óf meer dan €10,- euro per maand doneren aan stichting Leef Jongeren. We zijn deze sponsors dan ook enorm dankbaar en we zouden het leuk vinden als je ze een bezoekje brengt, online of offline!

ING
INGSponsors van Leef Jongeren kleding
Dankzij de ING in ‘s-Hertogenbosch dragen onze vrijwilligers allemaal zeer herkenbare rode kleding. Uiteraard duidelijk versierd met het Leef Jongeren logo! We hebben polo’s, jassen, vesten en paraplu’s gedoneerd gekregen. Deze zijn onthuld bij het “Italiaans uit eten” uitje.
JUMBO City Den Bosch
JUMBO City Den BoschDiverse donaties
Dankzij de JUMBO City in Den Bosch hebben we met het uitje naar de Beekse Bergen al onze vrijwilligers en deelnemers kunnen voorzien van een een super tof tasje vol met lekkers. Daarnaast mogen we daar gebruik maken van de donatieoptie voor de statiegeldpalen in meerdere JUMBO supermarkten in Noord-Brabant

Dankjewel!

ONZE ZILVEREN SPONSORS

Onze zilveren sponsors zijn bedrijven en particulieren die het afgelopen jaar een mooie donatie hebben gedaan of €5,- tot €9,99 per maand doneren aan stichting Leef Jongeren. Ook heb zijn we net zo dankbaar! Hopelijk zien we veel van deze sponsors terug op de jaarlijkse sponsoren barbecue!

Makro Den BoschFinanciele donatie
De Makro Den Bosch heeft een financiële bijdrage geleverd aan de activiteiten van stichting Leef Jongeren.

Dankjewel!

PSOGFinanciële donatie en spellen
Dankzij PSOG hebben we vorig jaar onze deelnemers een escape room spel kunnen geven. Daarnaast hebben ze ons ook nog een financiële donatie gegeven waar we weer een leuk uitje mee hebben kunnen organiseren.

Dankjewel!

Enorm Th. EngeringCollectebus
Bij Enorm Th. Engering staat een vaste collectebus voor stichting Leef Jongeren.

Dankjewel!

Van TilburgFinanciële donatie
Van Tilburg modezaak heeft een financiele donatie aan stichting Leef Jongeren gedaan, hiermee hebben we een leuke activiteit kunnen plannen voor onze deelnemers.

Dankjewel!

ONZE BRONZEN SPONSORS

Onze bronzen sponsors zijn ondernemers of particulieren die zich voor ons inzetten op verschillende gebieden (anders dan bestuur en/of vrijwilliger) of donateurs die tot €4,99 per maand doneren. Alle winkels waar ons doel bij de statiegeldpaal benoemd mag worden vallen hier ook onder. We zijn enorm blij met ze!

Albert HeijnStatiegeldpaal
We mogen bij verschillende Albert Heijns in Noord-Brabant ons doel opgeven voor de statiegeldpaal. Hierdoor halen we donaties binnen van klanten die hun statiegeldbonnetje aan ons doneren.

Dankjewel!

PlusStatiegeldpaal
We mogen bij verschillende PLUS winkels in Noord-Brabant ons doel opgeven voor de statiegeldpaal. Hierdoor halen we donaties binnen van klanten die hun statiegeldbonnetje aan ons doneren.

Dankjewel!

COOPStatiegeldpaal
We mogen bij verschillende COOP winkels in Noord-Brabant ons doel opgeven voor de statiegeldpaal. Hierdoor halen we donaties binnen van klanten die hun statiegeldbonnetje aan ons doneren.

Dankjewel!

Draag bij aan ons doel

Help jij ons mee om leuke dagjes uit te verzorgen? Klik op de knop om te zien hoe je bij kan dragen!

DONEREN