STRUCTURELE HULP

Als donateur zet  je je in voor een kwetsbare doelgroep: jongeren die nog alles uit het leven willen halen maar daarin wél beperkt zijn. Jij als donateur zorgt er voor dat ze die zorgen even kunnen vergeten. Hierdoor voelen onze deelnemers zich even niet een kwetsbare groep, maar gewoon volwaardige deelnemers van de maatschappij.
We hebben de mogelijkheid tot een sponsor-abonnement. Jij kiest zélf hoeveel je doneert en vanaf bepaalde donaties krijg je ook leuke extra’s! Klik op de link hieronder om te zien wat er mogelijk is.

MAANDELIJKS

EENMALIGE DONATIE

In een land als Nederland – en eigenlijk overal ter wereld natuurlijk – zou iedere inwoner een keer uit eten moeten kunnen gaan, een dagje uit, even de zorgen vergeten en plezier maken. Al is het maar één keer per jaar. De doelgroep van Leef Jongeren is daarin vaak een ondergeschoven kindje en staat daarbij veelal aan de zijlijn.  Zij zitten soms al jaren thuis voordat ze een keer een uitje kunnen ondernemen. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan ons doel. Klik op de link hieronder om te zien hoe je een eenmalige donatie kan doen. Jij bepaalt zélf het bedrag vanaf €1,- : gegarandeerd geen addertjes onder het gras.

EENMALIGE DONATIE

ANDERE HULP

Iets leuks krijgen, of iets leuks doen, je even gewaardeerd voelen om wie je bent. Niks is zo fijn als dat toch? Een lief gebaar in de vorm van een bloemetje en kaartje als je ziek bent, een kerstpakket, een barbecue met vrienden… allemaal dingen die zo normaal zouden moeten zijn. Wij maken ze graag waar voor onze deelnemers. Misschien kun jij ons daar wel bij helpen? We staan echt open voor ideeën en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe mogelijkheden. Klik op de knop hieronder om te zien wat we al gedaan hebben en hoe je in contact met ons kan komen!

ANDERE HULP

DONEREN

We zijn blij met alle hulp die we kunnen krijgen. Die hulp kan op verschillende manieren worden geboden. Van financiële donaties tot donaties in de vorm van goederen of ruilen met een ‘gesloten beurs’. Zo kunnen we leuke activiteiten aan blijven bieden aan onze deelnemers. Wil je graag weten wat we dan precies allemaal doen? Kijk dan op de pagina media. Daar kun je foto’s zien van de verschillende activiteiten die we tot nu in ons (korte) bestaan al hebben mogen beleven. Zo hebben we dagjes uit naar de Efteling en Beekse Bergen kunnen regelen, maar ook leuke workshops zoals worstenbroodjes en Bossche Bollen maken.

Ook het regelen van een leuk kerstpakket voor onze deelnemers hoort er bij. Gezien de situatie waarin vrijwel alle deelnemers zitten is het onwaarschijnlijk dat zij een kerstpakket ontvangen, of (buiten corona-tijd) een uitnodiging voor een kerstborrel krijgen. Juist dat soort ‘normale’ situaties willen wij voor onze deelnemers mogelijk maken. Zoals onze deelnemers het mooi verwoorden: “Ik voel me met Leef Jongeren weer even een normaal mens die deel uit maakt van de maatschappij”. Je draagt als donateur op deze manier voor een belangrijk deel bij aan de eigenwaarde van onze deelnemers. Je geeft ze even het gevoel dat ook zij belangrijk zijn en er wél bij horen, ondanks hun beperkingen. Onze vaste donateurs laten we ook graag kennis maken met de deelnemers op de jaarlijkse sponsoren-barbecue. Voor ons een uitgelezen kans om jullie te bedanken en voor jullie een leuke kans om te zien dat je echt verschil maakt!

Kun jij wat voor ons betekenen? Laat ons dat dan snel weten via het contactformulier, als je je gegevens achter laat neemt een van ons zo snel mogelijk contact met je op.