ZONDER ONZE VRIJWILLIGERS GEEN LEEF JONGEREN!

En wat zijn we blij dat we ze hebben! Onze doelgroep heeft soms een extra hand(je) nodig bij dagelijkse bezigheden. Denk aan het duwen van een rolstoel, iemand helpen opstaan, een drankje halen, een fles open maken of gewoon een broodje snijden. Vrij ‘normale’ taken, maar als je dit niet zelfstandig kan, wordt een dagje uit al gauw lastig. Onze vrijwilligers zijn er voor de deelnemers!
Dat betekent niet dat je alleen maar klusjes aan het uitvoeren bent. Iemand om mee te praten, iemand die je op je gemak stelt en iemand die je beter kan leren kennen is nét zo belangrijk. Bij Leef Jongeren hebben we graag dat er connecties en misschien zelfs vriendschappen ontstaan. Een activiteit moet leuk zijn voor iedereen, zo halen we er een hoop meer plezier uit.

Als vrijwilliger word je een aantal keren per jaar uitgenodigd om je in te schrijven voor een evenement. Je wordt dan gevraagd om het gehele event aanwezig te zijn. Tijdens dit evenement help je de deelnemers waar nodig. Je bent als vrijwilliger herkenbaar door de aan vrijwilligers uitgereikte kleding.

Iets voor jou? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier (vrijwilligers).
Nog wat extra overtuigingskracht nodig? Lees hieronder de ervaringen van onze vrijwilligers, hopelijk trekt dat je over de streep!

Vrijwilligers over Leef Jongeren

Enkele weken na de oprichting van stichting Leef Jongeren eind 2018 werd ik tijdens een Oeteldonks voorfeestje geheel vrijwillig door het tandem René en Frank Hagemans in mijn rol geduwd. Ontsnappen aan dit tweetal blijkt onmogelijk. Een poging daartoe doe ik ook niet gegeven de missie van de stichting. Als journalist-tekstschrijver begeef ik me in het dagelijks leven zowel op als naast de werkvloer op het snijvlak van on- en offline communicatie in de breedste zin van het woord. Mijn levensfilosofie dat je sommige eenmalige kansen maar een paar keer in je leven krijgt, sluit naadloos aan bij het gedachtengoed van stichting Leef Jongeren.

Marc in het kort:
– Teamspeler
– Zelfstandig
– Enthousiast
– Initiatiefrijk
– Vrolijk
– Tennisser

Marc Smits, Pr-communicatie

Waarom wij vrijwilligers zijn voor stichting leef jongeren?!
Omdat het een geweldig gezellig clubje is waar iedereen zichzelf kan zijn! Je een ander kan helpen als het nodig is maar je vooral veel gezelligheid ervaart wanneer je samen iets onderneemt! Je krijgt er zoveel positieve energie van, er voor anderen zijn maar tegelijkertijd zelf ook een geweldige tijd hebben!

Bram & Karin, Je krijgt er zoveel positieve energie van

Hallo, mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Leontine en ik ben vrijwilligerst bij stichting Leef Jongeren. Stichting Leef Jongeren is een organsiatie die leuke, gezellige momenten of dagjes uit organiseert voor mensen die dit zelfstandig niet kunnen realiseren. Door fantastische sponsors, die door de oprichter René Hagemans persoonlijk worden benaderd, kan de stichting dit voor elkaar krijgen. En hoe leuk is het dat ik hiervan deel uit mag maken, een ondersteunende rol om samen dingen te ondernemen en deelnemers die mogelijkheid te bieden. Gezelligheid, gesprekken en lekker lachen met elkaar.

Hoe mooi is dat?

Leontine, Steentje bijdragen

Draag bij aan ons doel

Help jij ons mee om leuke dagjes uit te verzorgen? Klik op de knop om te zien hoe je bij kan dragen!

DONEREN