‘WIE’ IS STICHTING LEEF JONGEREN?

Achter stichting Leef Jongeren zit natuurlijk een bestuur, een hoop enthousiaste vrijwilligers en leuke deelnemers! We kunnen ons voorstellen dat je erg benieuwd bent naar al die mensen. Omdat het misschien nog wat spannend is om je zomaar aan te melden, of gewoon omdat je nieuwsgierig bent. Wat natuurlijk voor zowel vrijwilligers als deelnemers kan gelden. Wat voor reden dan ook, we stellen ons graag aan je voor! Hieronder kun je in het kort vinden wie er allemaal bij de stichting betrokken is. Vanaf daar kun je doorklikken naar de desbetreffende pagina’s om meer informatie te vinden. Klik op het icoontje of op de link in de tekst.

Heb je na het lezen van die informatie nog vragen? Dan staan we je graag te woord. Ga hiervoor naar de contactpagina en vul daar het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bestuur

Geen stichting zonder bestuur natuurlijk! Stichting Leef Jongeren is opgericht door René Hagemans, een ervaringsdeskundige die een grote opening in de markt voor uitjes voor jongeren met een beperking zag. En innovatief als hij is, heeft hij besloten om dat gat op te gaan vullen. Hij heeft Frank Hagemans en Tony Passier in het bestuur mee genomen en samen zorgen zij voor het dagelijks reilen en zeilen van de stichting.

Het is nog leuker als de stichting helemaal wordt gerund door de deelnemers zelf. Heb jij ervaring met bestuurswerk en zie je het wel zitten om je als deelnemer ook aan de stichting te binden met een bestuursfunctie? Neem dan vooral snel contact op met René of Frank, zij horen graag van je!

Het bestuur

Vrijwilligers

Wat zijn we trots op ze! Onze vrijwilligers, mannen en vrouwen die mee gaan met onze activiteiten en ons ondersteunen waar nodig. Zij maken het mogelijk voor iedereen om mee te gaan en niks is ze te gek! Roeren in je koffie? Je boterham snijden? Je naar de wc helpen? Je rolstoel duwen? Gezellig kletsen? Het maakt ze niet uit want ze zijn er voor jou. Als je regelmatig mee gaat met activiteiten leer je ze snel allemaal kennen.

Wil je meer weten over onze vrijwilligers zoals wie ze zijn, hoe ze heten en waarom ze mee gaan als vrijwilliger? Ga dan naar de speciale vrijwilligers-pagina, hier vertellen ze graag meer. Misschien zien we jou binnenkort wel als vrijwilliger terug!

Onze vrijwilligers

Deelnemers

Welkom! Althans, we hopen dat als je nog geen deelnemer bent, we je snel mogen verwelkomen na het zien van onze website. Ben jij tussen de 18 en 45 jaar oud, heb je een fysieke beperking en lijkt het je leuk om met gelijkgestemden toegankelijke (gratis) activiteiten te ondernemen? Meld je dan vooral snel aan via het aanmeldformulier (deelnemers). En heel stiekem kunnen we het ons niet voorstellen dat je dat niet wil natuurlijk.

Vind je het fijn om te weten hoe de deelnemers onze stichting en activiteiten ervaren? Dat kan natuurlijk ook. We hebben een speciale pagina aangemaakt waar een deel van de deelnemers zich voorstelt en vertelt over hun ervaringen.

De deelnemers

Sponsors

Dankzij onze sponsors kunnen wij onze deelnemers gelukkig maken. Deze organisaties en particulieren dragen stichting Leef Jongeren een warm hart toe. Zij ondersteunen ons met zowel financiele als materiele donaties. Denk aan entreekaartjes voor dagjes uit, lekkere koekjes voor in een pakketje, kleding voor de vrijwilligers, een lekker etentje.

Wil je zien wie onze sponsors zijn? Dan kun je via hier naar de pagina toe waar ze allemaal op staan. En dat hebben we natuurlijk graag, want we zijn trots op ze en enorm blij met ze.

De sponsors

Draag bij aan ons doel

Help jij ons mee om leuke dagjes uit te verzorgen? Klik op de knop om te zien hoe je bij kan dragen!

DONEREN